Cevizli Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Özgün, etkili ve nitelikli eğitim öğretim faaliyetleri, dünü, bugünü ve yarını bütünleştiren bir okul kültürü ile bölgenin ilgi odağı kurum olmaktır.

Misyon: Eğitim öğretim faaliyetleriyle toplumun sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkıda bulunan, güçlüklerden yılmadan engelleri aşarak mutlu olmasını bilen, bilgili, becerikli, kendine güvenen ve insan hayatına önem veren bireyler yetiştirmek.

Başarılar: 2019 yılı 41 öğrencimiz, 2020 yılı 38 öğrencimiz, 2021 yılında 42 öğrencimiz üniversiteye yerleşmiştir.

Saatler: BAŞLAMA SAATİ:09.00 BİTİŞ SAATİ:16:05
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil: ARAPÇA - İNGİLİZCE
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2019 yılında 41, 2020 yılında 39, 2021 yılında 42 öğrencimiz Yükseköğretim Kurumlarına yerleşmiştir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %72
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Masa Tenisi, Güreş, Futbol, Basketbol alanlarında etkinlikler yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda 4006 Tübitak Bilim Fuarları, Bilgi Yarışmaları ve Belirli gün ve haftalar kapsamında bilimsel faaliyetler düzenlenmektedir.
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 200

WEB - https://cevizliaihl.meb.k12.tr

Adres - Atalar Mah. Şehit Hakan Kurban Cad. No 62 Kartal / İSTANBUL Okulumuz İlçe Merkezine 2 KM İl Merkezine 18 KM uzaklıktadır.

Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1

Yerleşim Yeri - ATALAR MAH. ŞEHİT HAKAN KURBAN CAD. NO:62 KARTAL/İSTANBUL

Ulaşım METRO- HASTANE ADLİYE DURAĞINDA İNİP GÜNEYE DOĞRU (KAVAKLI CAMİ TARAFI) METRO ÇIKIŞINDAN YÜRÜYEREK 10 DAKİKADIR./ KM30 KARTAL / ATALAR - ESENKENT METRO KM33 PENDİK SAHİL/ YHT - ESENKENT METRO KM34 KARTAL METRO-TOPSELVİ/GÜLSUYU METRO HATLARI OKULUMUZUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR. OKULUMUZ ADINA (CEVİZLİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ) İETT DURAĞI VARDIR KARTAL- ESENTEPE MİNİBÜS HATTI KARTAL-ESENKENT MİNİBÜS HATTI OKULUMUZUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 2 km